top of page

System for enkel montering av lav-energiglass

KOMPLETT ENERGIGLASSKIT

Vi har høsten 2023 testet ut løsningen i flere piloter og fått gode resultater. I desember 2023 og januar 2024, vil vi introdusere løsningen i proffmarkedet, for ombrukskartleggere og fagmiljø. I første del av 2024 vil vi levere løsningen til proffmarkedet, og etter hvert også gjennom samarbeidspartnere til forbrukermarkedet. 

 

Systemet består av et kit, bestående av tre-lags energiglass med optimal isolasjonseffekt (48 mm) med vårt egenutviklede list-system, avstandsklosser, pakninger og sikkerhetslim. Dette er alt sluttbruker trenger for å oppgradere til tre-lags lavenergiglass. De som ønsker alu-kledning, kan kjøpe det i tillegg. De som ønsker det, kan også velge gjenbruk av eksisterende glass, ved påmontering av ekstra glasslag fylt med Argon, slik at det oppnås energieffektivitet tilsvarende 48 mm glasspakke.

Listene er laget i opp mot 100 prosent resirkulert aluminium og er pulverlakkert. Du kan velge den fargen som du selv ønsker og du vil kunne velge tillegg for både integrerte sprosser og aluminiumskledning for ramme og karm.

 

IMG_0057.JPG

MIKROLIST

Presslisten for glasset er under 3 mm i tykkelse og har mottakerklips som skal stå inne i falsen mellom glass og ramme. En snap-fit løsning sikrer riktig press og et fri-gear system gjør det enkelt å åpne igjen. Her bilde av en av våre prototyper for bunnlist (med integrert 6-grader understykke for smyg).

Maks plass til glass

Den 2 mm tykke presslisten bygger som det fremgår på bildet mindre enn selve E-pakningen som ligger inn mot glasset. Det gir i de fleste tilfeller plass til 48-mm glasspakke, og om det ikke går kan den også strekkes utenfor med alu-kledning på ramme i tillegg.

IMG_0042.JPG
bottom of page