top of page
z-32 (2).jpeg

Kit for å bytte til energiglass

Vi vil fra høsten 2023 levere en systemløsning til glassmesterbedrifter og andre håndverkere som vil ta i bruk løsningen, samt til forbrukere som vil gjøre monteringen selv (retail).

 

Systemet består av et kit, bestående av tre-lags energiglass med optimal isolasjonseffekt (48 mm) med vårt egenutviklede list-system, avstandsklosser, pakninger og sikkerhetslim. Dette er alt sluttbruker trenger for å oppgradere til tre-lags lavenergiglass.

 

Utsalgspris for et kit antas å ville bli i gjennomsnitt mellom 2.000,- og 3.000,- kroner (avhengig av størrelse på glass).

 

Til sammenligning koster et gjennomsnittlig vanlig trevindu i samme størrelse ca. 10.000 kroner. Den som ikke kan montere selv men må leie håndverker, vil få kostnad til dette i tillegg. Det tar ca. 5 timer for en håndverker i snitt å bytte et helt vindu i vanlig størrelse.

 

Med denne løsningen kan glass-byttet foretas på bare ca. 15 minutter, og en håndverker vil kunne bytte alle glassene i en vanlig bolig i løpet av en vanlig arbeidsdag . Dette gjør løsningen svært bærekraftig økonomisk sett for forbrukeren. Særlig når det skal byttes glass igjen om 25 eller 40 år. Da er listen allerede montert, og det tar da bare 2 minutter å bytte ut hele glasspakken.

Løsningen passer også i mange næringsbygg:

bottom of page